Til omplassering

Hunder til omplassering kan annonseres her.

Ta kontakt med styret:
dobermannklubben@gmail.com

Ønsker omplassering

Ønsker du en ny bestekompis og vil hjelpe en som trenger et nytt hjem?
Legg inn ønsker her, etter kontakt med styret:
dobermannklubben@gmail.com
.
Hei alle Dobermann venner!
Jeg er på leting etter en ung hund (hann).
Optimalt i alderen 0,5- 2 år, for overtakelse av meg. Jeg har overtatt unghund en gang før (Strolls Richo) og det ble et svært vellykket eierskap. Livet har endelig falt på plass og man er ferdig med tobente valper, så tiden er inne for å skaffe seg en ny av denne fantastiske rasen.
Jeg har prøvd, men får ikke til å vurdere en annen rase, det er nå bare slik at det er denne jeg kjenner best og savner veldig.
Samtidig har jeg ikke erfaring med småvalp, og vil helt ærlig helst slippe den perioden. Jeg vet det finns enkelte der ute som kjøper Dobermann valp, og finner ut etterhvert at de kanskje har tatt seg littt vann over hodet.
Kanskje spesiellt i den alderen jeg er på jakt etter, hvor de absolutt trenger en tydelig og tålmodig alfa for å bli et godt familiemedlem på rett sted på rangstigen.
Disse hundene (som prøver å plassere seg selv som alfa) kan bli en utfordring for opdrettere som får dem i retur.
Så hvis noen av dere vet om noen som har, eller er i ferd med, å gi opp sin uttestende tenåringshund, så hadde jeg blitt veldig glad om dere kunne tipse meg, sette oss i kontakt, eller kontakte meg direkte hvis det gjelder deg🙂 Gjerne før sommeferien slik at vi får god tid til å bli kjent før høsten.
Ønsker alle en riktig god sommer med deres firbente venner!

Med vennlig hilsen Martin Bae

Tlf: 95871134
martinbae1972@gmail.com