.

Oppsummering Camp Dobermann 2013

Camp dobermann 2013 var en flott opplevelse , masse flotte mennesker samlet for trening med vår flotte rase.. 
I år valgte vi etter Campen og sende ut et vuderingskjema til alle deltagere, og til alle dere som har besvart vil vi si tusen tusen takk, masse flotte tilbakemeldinger og en god del flotte forslag til neste Camp, alt dette vil vi ta med oss i planleggingen av Camp Dobermann 2014.
Vi som var med og arrangerte Campen tok med oss mye nyttig erfaring som vi vil ta i bruk ved neste års Camp.

Det var kjekt og se at mange nye ble med på Campen  og vi håper denne trenden fortsetter, denne campen er for alle , nye og erfarne.

Vil også si tusen tusen takk til de som var med opg sponset Camp Dobermann 2014 , uten dem hadde ikke vi hatt muligheten til og gi deltagerene det lille ekstra , så stooor tusen takk til : Vår hovedsponsor Royal Canin
 De andre vi vil takke er :Felleskjøpet Haugesund , Wurt Haugesund  , Buddy Raglamyr 

Kamerataften ble en stoor suksess denne Campen også, og dette en tradisjon vi vil fortsette med.

Og til slutt en stoooor takk til alle trenere og medhjelpere som stilte opp gratis for NDK, uten dere hadde ikke Campen vært mulig.

Så frem til neste Camp her er noen Bilder 
Camp Dobermann 2013

Østlandsområdet (Mere info kommer snart)

NB!NB! Gratis for alle medlemmer av NDK (Kun for rasen Dobermann)

Vi vil denne helgen fokusere på Lydighet, Spor og C-arbeid

Vi vil også prøve og få til en ZTP oppvisning , slik at alle kan få vite mere om Avlskåringen til vår flotte rase.

Vi kommer også til og arrangere en kamerataften denne gangen også, og likt som sist så vil det bli god mat og en del fine utlodningsgaver.

Campen/seminaret vil være i uke 34 ,22-25 August 2013 tor,fred,lør og (Søndagen blir prøve dag for de som er klar for det, kr 350 vil det koste og melde seg på den)

Vi er i kontakt med forskjellige overnattingsplasser nær der vi planlegger og ha arrangemanget, og vi vil komme tilbake med mere info så snart vi har fått den.

Hjelpere/trenere på campen blir : Morten Larsen, Tom Skree, John Warmestad + 

De som skal trene vidergående c-arbeid må ha c-lisens (det har man mulighet til og få når man har gjennomført et RIK Grunnkurs

Dommer på prøven : Kommer snart

I påmeldingene ønsker vi at dere skriver litt om hunden og dere selv, hva dere har gjort før med hunden deres osv.. Dette er slik at trenerene som skal hjelpe oss , skal ha den nødvendige infoen de trenger for og kunne hjelpe dere alle sammen på best mulig måte.

Påmeldinger skal sendes til: web-ansvarlig@dobermannklubben.no
(Har man ikke meldt seg på campen pr mail eller mld er man ikke påmeldt)