Innmarsj Premieutdeling IDC IPO WM 2015

Litt fra Innmarsjen til premieutdelingen IDC IPO WM 2015

Deltager Presentasjoner IDC IPO WM 2015

Mitt navn er Tom Thoresen og dette er første gang jeg deltar på IDC VM, men har deltatt på FMBB(Belgier VM) i 2010.

Fikk min første hund som 13 åring, som jeg trente agility med, har også gått prøve i NBF Rundering med Dobermann for lenge siden.
Men i år skal vi prøve oss i Malmø med en tispe fra vårt eget oppdrett - Safir v SchutzArt. I kullet til Delta er det totalt 3 hunder med IPO 3, så vi har vært heldig med flinke og ivrige valpekjøpere.
I fjor kom Delta og jeg på 6.plass på NM alle raser i Sandefjord, og fikk beste poengsum i GrB av alle raser. Og 2.plass på Dobermann NM.

Gleder oss veldig til å starte på VM :-) 

Jeg heter Karen Beathe Hauge, jeg er 37 år og bor i Sandefjord.
Min hund IPO3 NUCH AD D`Link Del Nasi, til daglig kalt Link, er 5 år og foruten å være IPO hund, elsker han å være familiens store kjælegris og turkamerat.
Vi var så heldige å få presentere Norge under IDC IPO VM i Italia i 2013, det var en flott opplevelse.
Vi gleder oss over at vi i år får reise til Sverige som en del av det Norske laget. Denne gangen med et par år ekstra på baken og litt mer rutine, så får vi se hvordan det går

Jeg heter Svenn Christer Hauge, 37 år og bor i Sandefjord.
Utenom å drive aktivt som utøver innen IPO, er jeg også figurant. Jeg har vært med å trene/figurere frem mange hunder av forskjellige raser til vanlige IPO titler og til VM deltagelser.
Selv har jeg vært Norgesmester i 2012( FCI NM alle raser) og vært topp 3 mange ganger ila de siste årene. Har deltatt på 2 VM og et Nordisk mesterskap i IPO utenom alle de norske prøvene/ NM’ene jeg har deltatt på.

Føler meg stolt av å bli spurt om være lagleder for IDC IPO VM laget 2015 og ser frem til et flott Dobermann VM i vårt naboland.

Skal holde dere oppdatert gjennom Facebook på alt som skjer der nede :)